The Origin Forum
File Exchange
The Origin Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ | Send File to Tech support
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password? | Admin Options

 All Forums
 Origin Forum
 Origin Forum
 problems with erfc(x)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic

mbcamara

Chile
6 Posts

Posted - 05/22/2010 :  2:13:36 PM  Show Profile  Edit Topic  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Topic
Origin Ver.8 and Service Release SR6
Operating System: Windows XP

Hello!
Iエm trying to fit some data with this equation:
y=A*erfc((x-B)/C)
Non linear fitting tool did not recognize it....erf((x-B)/C) works but erfc(x) doesnエt.
Any solution?
Thanx!!


mbcamara

Chile
6 Posts

Posted - 05/22/2010 :  3:04:21 PM  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
i also checked using the compiler.
I picked an example from a web page:

include <origin.h>

void erfc_ex1()
{
double y,x=1.2;
y=erfc(x);
out_double("Result:", y);
}

but it didnエt work... i got this message:

"Error, function or variable erfc not found"



Go to Top of Page

larry_lan

China
Posts

Posted - 05/23/2010 :  9:27:38 PM  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Hi:

Are you sure your build is 8.0 SR6? We added the erfc() function from Origin 8.0 SR2, so I think it should exist in 8.0 SR6.

Thanks
Larry
OriginLab
Go to Top of Page

mbcamara

Chile
6 Posts

Posted - 05/24/2010 :  04:56:16 AM  Show Profile  Edit Reply  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
quote:
Originally posted by larry_lan

Hi:

Are you sure your build is 8.0 SR6? We added the erfc() function from Origin 8.0 SR2, so I think it should exist in 8.0 SR6.

Thanks
Larry
OriginLab




Hi Larry!
yes, i have checked for updates... itエs SR6....

i read in a forum that i had to run this first at the console
run.LoadOC(Originlab\FileImport.c, 16);

but i got this message:

C:\Archivos de programa\OriginLab\Origin8\OriginC\Originlab\IW_FILTER.C(1784) :Error, Function fuGetImportMode@IAAAAAAAOGAAAAAA was called, but its body could not be located during linking.


any idea?
Thanx!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
The Origin Forum © 2008 Originlab Corporation Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000